12. března 2015

BizIT a Seznam.cz v roce 2015

Seznam.cz s námi spolupracuje již několik let. Protože chceme, aby se naše spolupráce neustále rozvíjela, posloucháme a reagujeme na zpětnou vazbu a podněty z předchozích let a chceme pojmout tento semestr zase trošku jinak, než tomu bylo doposud.

Společně věříme, že spíš než přednášky před velkou posluchárnou mají větší přínos setkávání s odborníky v menších skupinkách zájemců, kteří chtějí probrat konkrétní téma, konzultovat své projekty, získat zpětnou vazbu z praxe apod. Dvě takováto setkání HelloWorld plánujeme uspořádat v Praze v prostorách Seznamu – první povedou lidé z oddělení Business developmentu, druhé potom grafici a návrháři UI. Třetí akce proběhne v Brně a bude taktéž zaměřena na téma business developmentu. Krom toho již tradičně připravujeme exkurzi na centrále Seznamu.

Tyto kroky nám pomůžou využít dlouholetých zkušeností a znalostí Seznamu a v intenzivní formě je předat zájemcům o danou problematiku. Chceme pomáhat českému prostředí v růstu nápadů, a hlavně v jejich realizaci.

Stanislav Vedra
Prezident spolku

Žádné komentáře:

Okomentovat